Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Сб
    Нд
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    Навчальний заклад Кривого Рогу щодня годує близько пів тисячі криворізьких захисників

    25 Квiтня 2022, 17:40 Поділитися

    Волонтерський кухарський колектив одного з навчальних закладів у Центрально-Міському районі з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну займається приготуванням обідів для тероборони та армійців на усіх оборонних постах Кривого Рогу.

    Навчальний заклад Кривого Рогу щодня годує близько пів тисячі криворізьких захисників

    Основний принцип приготування страв – зробити їх максимально калорійними та домашніми. Аби захисники харчувались повноцінно та смачно. В меню кухарів домашня випічка, котлети, картопляне пюре, салати з буряка та капусти, перші страви, зокрема борщ та супи, а також компоти. Не зважаючи на обмежений набір продуктів, працівники щодня намагаються зробити набір страв різноманітним та смачним. За що отримують найкращі відгуки та слова вдячності від криворізьких захисників, а найголовніша подяка – порожня тара з-під страв.

    Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.

    Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.

    Основний принцип приготування страв – зробити їх максимально калорійними та домашніми. Аби захисники харчувались повноцінно та смачно. В меню кухарів домашня випічка, котлети, картопляне пюре, салати з буряка та капусти, перші страви, зокрема борщ та супи, а також компоти. Не зважаючи на обмежений набір продуктів, працівники щодня намагаються зробити набір страв різноманітним та смачним. За що отримують найкращі відгуки та слова вдячності від криворізьких захисників, а найголовніша подяка – порожня тара з-під страв.

    Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.

    Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.

    Теги
    • #кухня
    • #волонтери
    • #годування