Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    Протягом тижня прибутки закладів громадського харчування скоротилися на 8% через масовані обстріли рф, – дослідження

    4 Грудня 2022, 22:40 Поділитися

    Рашисти постійно обстрілюють території нашої країни, зокрема минулого тижня через це стався блекаут. Масові атаки рф негативно вплинули на роботу кафе й ресторанів, як результат – доходи й клієнтообіг значно впали. За тиждень оборот закладів громадського харчування скоротилися на 8%. Про це йдеться на сайті моніторингу держреєстрів Opendatabot.

    Протягом тижня прибутки закладів громадського харчування скоротилися на 8% через масовані обстріли рф, – дослідження

    Військові рф не припиняють спроб нашкодити нашому народові й постійно атакують українські міста та селища, свої снаряди скеровують й на об’єкти критичної інфраструктури. Зокрема, це неабияк впливає на роботу закладів громадського харчування. Натомість, за даними компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster, після масованого ворожого обстрілу 16 листопада кількість працюючих установ не скоротилась. Виключенням є Житомирська та Одеська область, там зафіксували найбільші падіння числа працюючих закладів – мінус 5% та 3% за тиждень відповідно.

    Поза тим, атаки росіян значно впливають на обіги кафе та ресторанів. В середньому вони впали на 8%. Найбільше «просіли» заклади в Чернівецькій (-15%), Тернопільській (-14%) та Хмельницькій (-13%) областях.

    Внаслідок ворожих атак 23 листопада у нашій країні стався блекаут, але він також не вплинув на число працюючих закладів громадського харчування. Найбільше «постраждали» Черкаська та Рівненська області (ще -4% за тиждень), Івано-Франківська, Вінницька та Тернопільська (-3%). Проте на Житомирщині протягом тижня кількість кафе й ресторанів, котрі відчинили свої двері, зросла на 4%. 

    Минулого тижня обіги закладів також «впали» на 8%. Найбільш помітно було негативний вплив обстрілів в Кіровоградській (-16%), Волинській області (-14%), Миколаївській (-13%), Одеській (-12%), Києві, Полтавській та Чернігівській областях – приблизно -11%.

    «Відключення світла змушують рестораторів адаптувати роботу закладів: зменшувати години роботи, скорочувати меню, готувати лише холодні страви, розпалювати гриль на вулиці, працювати при свічках. Проте ті підприємці, хто встиг вже встановити генератори, почуваються краще і, навіть, бачать ріст у касах. Заклади стають водночас і робочими хабами, де можна попрацювати за ноутбуком, поки вдома немає світла, і пунктами незламності, в яких можна зарядити телефони та зігрітися», – наголосив СЕО та співвласник компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster Родіон Єрошек.

    Військові рф не припиняють спроб нашкодити нашому народові й постійно атакують українські міста та селища, свої снаряди скеровують й на об’єкти критичної інфраструктури. Зокрема, це неабияк впливає на роботу закладів громадського харчування. Натомість, за даними компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster, після масованого ворожого обстрілу 16 листопада кількість працюючих установ не скоротилась. Виключенням є Житомирська та Одеська область, там зафіксували найбільші падіння числа працюючих закладів – мінус 5% та 3% за тиждень відповідно.

    Поза тим, атаки росіян значно впливають на обіги кафе та ресторанів. В середньому вони впали на 8%. Найбільше «просіли» заклади в Чернівецькій (-15%), Тернопільській (-14%) та Хмельницькій (-13%) областях.

    Внаслідок ворожих атак 23 листопада у нашій країні стався блекаут, але він також не вплинув на число працюючих закладів громадського харчування. Найбільше «постраждали» Черкаська та Рівненська області (ще -4% за тиждень), Івано-Франківська, Вінницька та Тернопільська (-3%). Проте на Житомирщині протягом тижня кількість кафе й ресторанів, котрі відчинили свої двері, зросла на 4%. 

    Минулого тижня обіги закладів також «впали» на 8%. Найбільш помітно було негативний вплив обстрілів в Кіровоградській (-16%), Волинській області (-14%), Миколаївській (-13%), Одеській (-12%), Києві, Полтавській та Чернігівській областях – приблизно -11%.

    «Відключення світла змушують рестораторів адаптувати роботу закладів: зменшувати години роботи, скорочувати меню, готувати лише холодні страви, розпалювати гриль на вулиці, працювати при свічках. Проте ті підприємці, хто встиг вже встановити генератори, почуваються краще і, навіть, бачать ріст у касах. Заклади стають водночас і робочими хабами, де можна попрацювати за ноутбуком, поки вдома немає світла, і пунктами незламності, в яких можна зарядити телефони та зігрітися», – наголосив СЕО та співвласник компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster Родіон Єрошек.

    Теги
    • #статистика
    • #блекаут
    • #кафе